Neliečiamos nuodėmės. Akistata su mūsų toleruojamomis nuodėmėmis Padidinti

Neliečiamos nuodėmės. Akistata su mūsų toleruojamomis nuodėmėmis

Nauja prekė

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

8,00 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN9789955593393
AutoriusJerry Bridges
Leidimo metai2016
Įrišimasminkštas
Psl.168
Formatas (mm)140x210
Leidykla„Reformatų literatūros centras"

Apie prekę

Ar krikščionys ėmė taip perdėtai rūpintis didžiosiomis, visuomenei būdingomis nuodėmėmis, kad nebepastebi poreikio dorotis su savo pačių mažiau pastebimomis nuodėmėmis? Džeris Bridžesas vėl grįžta prie itin pamėgtos šventumo temos ir nagrinėja tam tikras „priimtinas“ nuodėmes, kurias mes linkstame toleruoti savyje, pavyzdžiui, pavydą, pyktį, išdidumą, nedėkingumą, polinkį teisti kitus. Džeris rašo ne nuo savo dvasinių pasiekimų aukštumų, bet, veikiau, iš kautynių su nuodėme apkasų. Patardamas skaitytojams, autorius siūlo vilties žinią, atrandamą beribiame Evangelijos gailestingume ir žmogų keičiančioje Dievo malonėje – priemonėse, padedančiose įveikti mūsų subtilias, vos apčiuopiamas nuodėmes.

 

Jeigu, perskaitę Bridžeso diagnozę, konstatuojančią, kas su mumis yra blogai, mes nenusižeminsime ir neatgailausime, tada su mumis tikrai kažkas ne taip, netgi labai ne taip. Privalote perskaityti šią knygą ir būti pasiruošę aštriam švelnaus chirurgo skalpeliui.

Dž. I. Pakeris (J. I. Packer), Regento koledžo teologijos profesorius; knygos Pažinti Dievą autorius

 

Džeris Bridžesas palaimino mus šia itin laiku pasirodžiusia knyga, padėsiančia augti malonėje, taip pat šlovinti Dievą ir Juo džiaugtis taip, kaip iš tiesų turime. Nežinau geresnio draugo už Džerį, su kurio pagalba norėčiau imtis ir savo širdies nuodėmių.

Ligonas Dankanas (Ligon Duncan),

Reformatų teologijos seminarijos profesorius adjunktas; Džeksono, Misisipės valstija, Pirmosios presbiterijonų bažnyčios vyresnysis dvasininkas

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Neliečiamos nuodėmės. Akistata su mūsų toleruojamomis nuodėmėmis

Neliečiamos nuodėmės. Akistata su mūsų toleruojamomis nuodėmėmis

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: