• Nauja

Rudalius

7,50 €
Geriausia istorija apie tikrą draugystę, netektį ir atradimus. Kartais tam, kad apgintum save ir kitus, reikia tapti labai drąsiu.
: Tikra knyga
check Turime
Kiekis

Geriausia istorija apie tikrą draugystę, netektį ir atradimus. Kartais tam, kad apgintum save ir kitus, reikia tapti labai drąsiu.

Dieną Dalius yra Dalius, bet naktį jis virsta Rudaliumi: superherojumi, kuris nieko nebijo. Su teptuku ir rudais dažais Rudalius tyliai sėlina iš namų. Ir juk ne Daliaus bėda, kad Rudalius dažo dičkių berniukų dviračius per superherojų valandas?

Vaikų atsiliepimai:

Jogailė iš Vilniaus:
„Rudalius“ – labai įdomi knyga, įtraukia ir negali nustoti skaitęs. Skaitai ir stebiesi kaip tai vyksta, kaip vaikai tai daro ir kaip tai keista. Buvo liūdnų vietų bet buvo ir tokių kur prasijuokiau ar nusišypsojau. Aš skaičiau ir man atrodė, kad pati esu toje knygoje, matau veikėjus. Tikrai nuostabi knyga ir rekomenduoju perkskaityti suaugusiems. Labai jausminga ir linksma istorija“.

Eglė Raščauskaitė iš Anykščių:
„Knyga „Rudalius“ man patiko, bet galėtų būti ilgesnė. Ji įdomi ir yra daug nuotykių. Įdomiai pakeisti vaiku vardai, spalvomis. Šia knygą galėtų skaityti pradedantys vaikai, nes labai lengvai skaitosi. Ačiū už suteiktą progą.“

Tikra knyga
: 2 Prekės

Charakteristikos

ISBN / EAN
9786098142389
Autorius
HAKON OVREAS
Leidimo metai
2017
Įrišimas
kietas
Formatas (mm)
132x187
Leidykla
Tikra knyga
Dailininkas
OYVIND TORSETER

30 kitų prekių šioje kategorijoje :