Apie rašymą: kaip išlaisvinti vidinį rašytoją Padidinti

Apie rašymą: kaip išlaisvinti vidinį rašytoją

Nauja prekė

8,60 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN978-9955-9987-9-2
AutoriusNatalie Goldberg
Leidimo metai2015
Įrišimasminkštas
Psl.184
Leidykla„Žmogaus psichologijos studija"
anglų kalbos vertė Aistė Garškaitė
Dydis (mm)148x210

Apie prekę

Paskutiniai tiražo egzemplioriai. Knygų viršeliai gali turėti įbrėžimų ar kitų pažeidimų, knygos bloko šonai gali būti šiek tiek ištepti.


Autorė kviečia patyrinėti rašymo paslaptį: kas mus varžo, o kas kaip tik gali išlaisvinti giliam, kūrybiškam rašymui. Pateikiama nemažai paprastų patarimų, kaip galime laisvinti ir lavinti savo vidinį rašytoją.

Milijardai laiškų, keli šimtai milijonų tiklaraščio įrašų, trumposios žinutės, tekstiniai pranešimai – šiandien rašome daugiau nei kada nors anksčiau. Svajonė tapti rašytoju Vakarų pasaulyje jau įgyvendinta – rašome kiekvienas. Dabar galima siekti naujos svajonės – tapti geru rašytoju. Tokiu, kurio mintys skamba net ir užvertus puslapį, kurio sukurti vaizdiniai ir jausmai lydi metų metus. Kaip? Pirma – reikia rašyti. Antra – skaityti. Trečia – skaityti apie rašymą.
Natalie Goldberg „Apie rašymą“ – knygų apie rašymą biblija. Įtaigi, lengva ir poetiška, su trupučiu „dzen” ir trupučiu „dzin”, su asmeninėmis istorijomis ir įkvepiančiais pavyzdžiais. Ji kviečia rašyti. Ir, kas dar svarbiau, rašyti geriau.

Aldona Steponavičiūtė,
straipsnių autorė, Kauno technologijos universiteto kūrybinio rašymo dėstytoja

 

Sandra Bernotaitė apie knygą grafomanija.com

 

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Apie rašymą: kaip išlaisvinti vidinį rašytoją

Apie rašymą: kaip išlaisvinti vidinį rašytoją

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: