• Nauja
Statome kapitalizmą. Generatorius, dar vienas generatorius...

Statome kapitalizmą. Generatorius, dar vienas generatorius...

10,50 €
Liutavaro L. Algmino atsiminimų knyga "Statome kapitalizmą. Generatorius, dar vienas generatorius..." -- tai gyvas liudijimas apie svarbiausią Lietuvai periodą, pirmąjį Nepriklausomybės dvidešimtmetį, kai Lietuva ieškojo kelių į pasaulio rinkas, kėlėsi po daugybės bankrotų, ekonominių ir finansinių duobių.
check Turime
Kiekis

Liutavaro L. Algmino atsiminimų knyga "STATOME KAPITALIZMĄ. Generatorius, dar vienas generatorius..." -- tai gyvas liudijimas apie svarbiausią Lietuvai periodą, pirmąjį Nepriklausomybės dvidešimtmetį, kai Lietuva ieškojo kelių į pasaulio rinkas, kėlėsi po daugybės bankrotų, ekonominių ir finansinių duobių.
Tokie žmonės, kaip l. Algminas, kilęs iš Lietuvos, sukaupęs stulbinamą patirtį JAV, atvažiavo čia "statyti kapitalizmo" tada, kai to labiausiai reikėjo atgimstančiai valstybei.
Autorius turi puikią pasakotojo dovaną, humoro jausmą, tad atsiminimai prikausto dėmesį nuo pirmo iki paskutinio puslapio, nes kalbama apie sunkiąją pramonę, kurios kasdienybė ne mažiau  sunki ir dramatiška, apgaubta rimtų vyrų paslaptimis.

: 2 Prekės

Charakteristikos

ISBN / EAN
9789986370901
Autorius
Liutavaras L. Algminas
Leidimo metai
2020
Įrišimas
kietas
Psl.
240
Formatas (mm)
150x220x10
Leidykla
Andrena

30 kitų prekių šioje kategorijoje :