Gimusi laisva Padidinti

Gimusi laisva

Nauja prekė

Tai įkvepiantis pasakojimas apie žmogaus ir laukinės liūtės draugystę, kuri nutiko saulės nugairintose Kenijos platybėse.

Smulkiau

12,60 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN 9786098105582
AutoriusJoy Adamson
Leidimo metai2021
Įrišimaskietas
Psl.560
Formatas (mm)150 x 220 x 20
LeidyklaAukso pieva

Apie prekę

Tai įkvepiantis pasakojimas apie žmogaus ir laukinės liūtės draugystę, kuri nutiko saulės nugairintose Kenijos platybėse. Liūtė Elsa ir jos liūtukai pažino du pasaulius – plėšrūnų pilną laukinę gamtą ir globojančią žmogaus aplinką. Knyga liudija, kad galima įveikti iš pažiūros neįveikiamą atotrūkį tarp dviejų visiškai skirtingų pasaulių, išgirsti kitokios prigimties šauksmą. Autorė sukūrė idilę, paremtą tikrais savo gyvenimo įvykiais, – tai viena iš labiausiai širdį glostančių draugysčių, užsimezgusių tarp žmogaus ir laukinio keturkojo.

Joy Adamson gimė Austrijoje, Vienoje studijavo muziką, skulptūrą ir tapybą. Dvidešimt šešerių nuvyko į Keniją aplankyti draugų ir ten pasiliko visam laikui. Žinomai dailininkei ir fotografei vyriausybė pavedė tapyti afrikiečių portretus ir fotografuoti Afrikos augmeniją. Autorė dalyvavo daugelyje kelionių, kuriose surinko įdomios antropologinės, etnografinės ir botanikos medžiagos savo straipsniams, knygoms ir paskaitoms, skaitytoms Švedijos bei Anglijos universitetuose. Ši knyga išversta į daugelį kalbų, pagal ją sukurtas filmas, pelnęs „Oskaro" ir „Auksinių gaublių" apdovanojimus. Joy Adamson skirtas Austrijos Garbės kryžius už nuopelnus moksle ir mene.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Gimusi laisva

Gimusi laisva

Tai įkvepiantis pasakojimas apie žmogaus ir laukinės liūtės draugystę, kuri nutiko saulės nugairintose Kenijos platybėse.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: