Vokiečių kalba per 30 dienų + 3CD Padidinti

Vokiečių kalba per 30 dienų

Nauja prekė

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

15,80 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN9789986094777
AutoriusChristoph Obergfell
Leidimo metai2017
Įrišimasminkštas
Psl.296
Formatas (mm)145x210x20
Leidykla„Margi raštai"

Apie prekę

Gal neturite vokiečių kalbos pagrindų ir gal norite greitai ir veiksmingai išmokti pagrindines vokiečių kalbos gramatikos konstrukcijas bei įgauti minimalių žodyno žinių; gal praeityje jau mokėtės vokiečių kalbos ir norite atnaujinti turėtas kalbos žinias; gal neturite pakankamai laiko ir negalite lankyti mieste siūlomų kalbos kursų? Jei į vieną iš šių klausimų atsakėte „taip“, vadinasi, „Vokiečių kalba per 30 dienų“ yra geriausias Jūsų pasirinkimas. Šis kalbos savamokslis pirmiausia yra skirtas žmonėms, neturintiems vokiečių kalbos pagrindų, arba norintiems atnaujinti turimas kalbos žinias.

Šį kalbos kursą sudaro 30 pamokų.

Pamokos turi savo temas, pagal kurias sudaryti dialogai šalia yra jų lietuviški  vertimai. Pamokos turi savo gramatinę dalį, žodžius kuriuos privalote išmokti ir įvairias užduotis, kurios padės išmokti pamokos medžiagą. Mokymasisi vyksta sniego kamuolio principu: kiekvienoje pamokoje jūs turite mokėti prieš tai einančių pamokų medžiagą. Yra kartojimosi pamokos taip pat tarpiniai ir galutinis testai, kuriuos atlikę galėsite patys įvertinti savo žinias.

2-jose audio kompaktinėse plokštelėse pamokų dialogai įrašyti dviem kalbėjimo tempais: viename kalbama "normaliu" kasdienės kalbos tempu, o kitame - šiek tiek lėčiau.Taip pat čia rasite ir klausimosi užduotis, kurias raštu arba žodžiu turite atlikti pagal atitinkamos pamokos knygelės medžiagą.

Trečioje kompaktinėje plokštelėje MP3 formatu įrašytas vokiečių kalbos žodynėlis, kurio klausantis pvz. važiuojant automobiliu labai patogu mokytis vokiškų žodžių.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Vokiečių kalba per 30 dienų

Vokiečių kalba per 30 dienų

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: