Mano Vilnius mano Padidinti

Mano Vilnius mano

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

10,90 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN978-609-8120-11-0
AutoriusJustinas Žilinskas, iliustravo Birutė Zokaitytė, komiksus piešė Povilas Jankūnas, maršrutus sudarė Skaidra Kulakauskienė
Leidimo metai2015
Įrišimasminkštas
Psl.288
Formatas (mm)140x220
Leidykla„Aukso žuvys"
DailininkasAgnė Dautartaitė-Krutulė

Apie prekę

Justino Žilinsko nuotykių knyga paaugliams MANO VILNIUS MANO – tai originali kelionė laiku po Vilnių su dviem draugais –  Aiste ir Simu. Autorius kviečia leistis į nuotykius, šuoliuoti per laiką, nerti į Vilniaus paslaptis. 

Kartą Simas ir Aistė, užklydę į „vaiduoklių namą“ Antakalnio gatvėje 25, susipažino su paslaptingu namo gyventoju – Vilniaus Metraštininku. Nuo tos dienos draugai kasdien važiuoja į Metraštininko paskirtą vietą ir mena miesto mįsles – trankosi po kunigaikščių menes, lenda po kapinėmis, skrenda virš sodų, slepiasi nuo okupantų, šaiposi iš pavergėjų, kovoja už laisvę!

Justinas Žilinskas (g. 1974 Vilniuje) pristato antrąją knygą jaunajam skaitytojui (ir ketvirtą grožinę). 2006 m. jo knyga visai šeimai „Gugis – girių kaukas ir žmonių draugas“ laimėjo Tarptautinės vaikų ir jaunimo literatūros asociacijos (IBBY) Lietuvos skyriaus metų debiuto paauglių literatūroje apdovanojimą.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Mano Vilnius mano

Mano Vilnius mano

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: