Teisingas pasirinkimas Padidinti

Tik internetu

Teisingas pasirinkimas

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

7,50 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN978-609-95657-1-2
AutoriusShawn Goodman
Leidimo metai2014
Įrišimasminkštas
Psl.160
Formatas (mm)140x210
LeidyklaGelmės
anglų kalbos vertė Vesta Berkmanienė

Apie prekę

Shawno Goodmano „Teisingas pasirinkimas“ – antroji VšĮ „Gelmės“ leidžiamos serijos jaunimui „Paribio istorijos“ knyga. Šių istorijų veikėjai iš tiesų yra atsidūrę ties riba: gyvenimo ir mirties, vienatvės ir bendrystės, ligos ir išgijimo, meilės ir atstūmimo, pasmerkimo ir atleidimo, nuopuolio ir pakilimo naujam gyvenimui. Serija skirta tiems, kurie žino, kad riba tarp gėrio ir blogio, šviesos ir tamsos yra slidi, perregima ir vos juntama. Turi gerai įsižiūrėti ir visada atsiminti, jog per gyvenimą reikia žengti labai atsargiai – nesužeidžiant, nepaminant kito, ištiesiant ranką ir pakišant petį, nes niekada nežinai, kada pats balansuosi ant savosios bedugnės krašto.

Tik išleistas „Teisingas pasirinkimas“ atsidūrė geriausių knygų jaunimui dešimtuke ir pelnė literatūrinių apdovanojimų. Kritikų jis lyginamas su Jeromeo Davido Salingerio romanu „Rugiuose prie bedugnės“.

Penkiolikmetis Džeimsas įpratęs rūpintis savimi nuo tada, kai mama susidėjo su girtaujančiu draugu Ronu, o vyresnysis brolis Luisas išėjo iš namų. Džeimsas ieško paguodos knygose ir siekia Luiso meilės ir pripažinimo. Dėl to padeda jam prekiauti narkotikais, manydamas, kad daro broliui gerą darbą ir kad yra kietas.

Ką aš apgaudinėju? Nesu suknistas narkotikų prekeivis. Mokykloje teko matyti vaikų, kurie perpardavinėdavo narkotikus, bet aš juk ne toks. Jie su tatuiruotėmis, didžiuliais auksiniais žiedais ir sportbačiais už šimtą dolerių. Jie moka muštis, grubiai kalba ir varo žmonėms siaubą. Žmonės jų bijo. O manęs niekas nė nemano bijoti; esu tuo tikras.

Shawnas Goodmanas – amerikiečių rašytojas ir mokyklos psichologas, dirbęs keliose nepilnamečių kolonijose. Bendravimas su nuteistaisiais įkvėpė jį parašyti puikias knygas jaunimui „Viltis“ ir „Teisingas pasirinkimas“.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Teisingas pasirinkimas

Teisingas pasirinkimas

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: