RYTAS IR VAKARAS. Kasdieniai skaitiniai.

Nauja prekė

12,00 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN978-9955-593-33-1
AutoriusC. H. Spurgeon
Leidimo metai2015
Įrišimaskietas
Psl.784
Formatas (mm)150x210
Leidykla„Reformatų literatūros centras"

Apie prekę

Per pastaruosius šimtą penkiasdešimt metų jau klasika tapę Čarlzo Hadono Sperdženo kasdieniai skaitiniai įkvėpė nesuskaičiuojamą daugybę krikščionių kiekvieną rytą ir vakarą skirti Dievo žodžio tiesų apmąstymams. Jie suvokė, jog bėgant metams kiek­viena apmąstymams parinkta Biblijos eilutė vis iš naujo atskleidžia svarbias pamokas.

Galimybė kiekvieną rytą ir vakarą praleisti su Dievo žodžiu suteiks šios knygos skaitytojams naują gyvenimo džiaugsmą. Apmąstydami Dievo žodį ir Jo principus, jie deramai pasiruoš susigrumti su naujos dienos rūpesčiais arba ras ramybę baigiantis dienai. Šiuose rinktiniuose apmąstymuose persipynusios puikios Sperdženo biblinės įžvalgos, nepaprastas iškalbingumas ir aiški logika sustiprins tikinčiųjų bendrystę su Dievu per Jo viengimį Sūnų Jėzų Kristų.

Šis antras pataisytas knygos „Rytas ir Vakaras“ leidimas dienos šviesą išvydo pra­ėjus 13 metų po pirmojo leidimo, kurį gerai įvertino Lietuvos krikščionys. Antrajame leidime buvo patikslintas vertimas, Biblijoje minimi asmenvardžiai ir vietovardžiai. Kai kurie pasenę, dabartinei lietuvių kalbos vartosenai nebūdingi žodžiai ir posakiai pakeisti šiuolaikiniais. Taisytos stiliaus bei korektūros klaidos, sklandžiau sueiliuoti knygoje esantys poetiniai intarpai.

Knygos ypatybės:

  • Plonas biblinis popierius
  • Naujas knygos dizainas
  • Patogus skaityti šriftas
  • Biblijos eilučių rodyklė
  • Skirtukas

 

Knygą gali įsigyti paprastais arba paauksuotais puslapiais.

Knygos peržiūra

 

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

RYTAS IR VAKARAS. Kasdieniai skaitiniai.

RYTAS IR VAKARAS. Kasdieniai skaitiniai.

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: