Turtingas ir vargšas: du mąstymo tipai Padidinti

Tik internetu

Turtingas ir vargšas: du mąstymo tipai

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

6,90 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN978-9955-678-61-8
AutoriusT. Harv Eker
Leidimo metai2014
Įrišimasminkštas
Psl.200
Formatas (mm)145x210
LeidyklaLuceo

Apie prekę

Turbūt ne kartą savęs klausėte, kodėl vieni žmonės praturtėja labai lengvai, o kiti yra pasmerkti gyventi finansinių kovų kupiną gyvenimą? Gal šios dvi žmonių kategorijos - turtingi ir vargšai - skiriasi išsilavinimu, gabumais, sumanumu ir darbo įpročiais, gal pirmieji naudojasi pažintimis ar jiems paprasčiausiai pasiseka pasirinkti verslo ar investicijų sritį? Tvirtas ir aiškus atsakymas į šiuos klausimus yra toks: NE! Finansinę sėkmę lemia visai kitos priežastys! 

Knygoje kalbama apie mąstymo modelius, kurie lemia finansinę padėtį. Pasąmoningai vykdydami savo „finansinio projekto“ nuostatas, mes išmokstame arba siekti sėkmės ir gyventi gausos kupiną gyvenimą, arba diena iš dienos skaičiuoti, kiek „liko iki algos“. T. Harvis Ekeris, šios knygos autorius, parodo, kad finansines problemas sukelia ne socialinė aplinka, ne ekonominės sąligos, o visų pirma mums įdiegtos „pasąmoninės elgesio programos“. Esminė knygos idėja ta, kad tas programas galima keisti. 

Šioje knygoje T. Harvis Ekeris sako: „Duokite man penkias minutes, ir aš nusakysiu Jūsų finansinę ateitį visam likusiam gyvenimui!“ Autorius analizuoja vadinamąjį Jūsų „pinigų ir sėkmės projektą“. Kiekvieno žmogaus pasąmonėje slypi planas, kaip tvarkyti savo piniginius reikalus – štai kas visų pirma lemia mūsų finansinę padėtį. Galite puikiausiai išmanyti rinkodaros dalykus, galite būti perpratę visas sėkmingos prekybos paslaptis, taip pat galite mokėti derėtis bei elgtis akcijų biržose, tačiau jei jūsų finansinis planas numato ne aukščiausią sėkmės lygį, tuomet niekada neturėsite daug pinigų, o jeigu ir kaip nors jų įgytumėte, labai tikėtina, kad greitai juos prarasite!

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Turtingas ir vargšas: du mąstymo tipai

Turtingas ir vargšas: du mąstymo tipai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: