13 modernių dailininkų, kuriuos dera žinoti Padidinti

Tik internetu

13 modernių dailininkų, kuriuos dera žinoti

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

10,70 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN978-609-8136-07-4
AutoriusBrad Finger
Leidimo metai2014
Įrišimaskietas
Psl.46
Formatas (mm)240x280
LeidyklaModernaus meno centras
anglų kalbos vertė Tomas Čepaitis

Apie prekę

Ši gausiai iliustruota knyga, pristatanti didžiausius pasaulio modernius dalininkus, yra puikus įvadas į moderniojo meno istoriją jauniesiems skaitytojams. Trylika dailininkų – Pablas Pikasas, Markas Šagalas, Marselis Diušanas, Jozefas Boisas, Aleksandras Kolderis, Rojus Lichtensteinas ir kiti – knygoje pristatomi vaikams patrauklia forma ir lengvu stiliumi. Kiekvienam dailininkui skirtuose puslapiuose rasite glaustą biografiją, dideles kokybiškas svarbiausių darbų reprodukcijas ir žaismingus tekstus, kalbančius tiesiai jauniesiems skaitytojams.
Dailininkai aprašomi chronologiškai, jų biografijas papildo laiko juosta, leidžianti susipažinti su menininką supančiu pasaulio ir Lietuvos kontekstu. Žaidimai, klausimai ir kitos užduotys pažinimo procesą paverčia smagiu ir įtraukiančiu užsiėmimu. O papildoma informacija apie muziejus, tolesnių skaitinių pasiūlymai ir naudingos nuorodos patenkins net ir pačius smalsiausiuosius.

Knyga skirta vaikams nuo 8 metų ir visiems vyresniems.

Bradas Fingeris – amerikiečių meno istorikas, daugelio edukacinių knygų apie meną, skirtų vaikams ir suaugusiesiems, autorius.

13 modernių dailininkų, kuriuos dera žinoti – tai viena iš keturių lietuviškai išleistų leidyklos „Prestel“ (Vokietija) populiarios serijos 13 dalykų, kuriuos dera žinoti knygų. Šios serijos sumanytojai apdairiai pasirinko tik 13 objektų (paveikslų, moterų menininkių, išradimų, skulptorių ir t. t.) – nedidelį skaičių dalykų juk daug lengviau įsiminti, o jeigu bus įdomu – visada galima pasidomėti plačiau.

Susipažinkite su kitomis šios serijos knygomis: 13 didžiųjų meno išradimų, kuriuos dera žinoti ir 13 paveikslų, kuriuos dera žinoti ir 13 menininkių, kurias dera žinoti.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

13 modernių dailininkų, kuriuos dera žinoti

13 modernių dailininkų, kuriuos dera žinoti

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: