Darbas. pinigai, meilė Padidinti

Darbas, pinigai, meilė

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

4,05 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN978609951251
AutoriusNatalija Greis
Leidimo metai2010
Įrišimasminkštas
Psl.208
Formatas (mm)140x235
LeidyklaAukso pieva
VertėLidija Girevičienė

Apie prekę

Natalija Greis - viena talentingiausių ir ži­no­miausių Sankt Peterburgo moterų. Ji - populiari lektorė, verslo konsultantė, daugelio televizijos laidų vedėja, ,,Natalijos Greis kompanijos" direktorė. Visko gyvenime N. Greis pasiekė savo talento, atkaklumo, psichologinių žinių ir asmeninės charizmos dėka. Ką ji prade­da, viskas tampa sėkme. Žiūrovai nekantriai laukia jos autorinės laidos ,,Klausimai apie sėk­mę" televizijos kanale 7 TV. Natalija yra teminių programų 36 TV kanale laidų vedėja. Ji žino, kaip tapti sėk­mingam, ir to meno moko savo skaitytojus. Jos knygos tikrai išugdo sparnus, gyvenime viskas įmanoma, galima pasiekti to, ko tikiesi.
N. Greis nuomone, savęs nerealizavimo tragedija bene didžiausia pasaulyje. Norint save realizuoti, būtina numatyti ir sukonkretinti tikslus. Pačiam žmogui labai svarbu suprasti ir žinoti savo gyvenimo tikslą, tikriau, tikslingai mąstyti. Darbas, neturint tikslų, nežinant tikrųjų ketinimų, tampa beprasmis. 
Kodėl žmonės neturi tikslų? Kaip klasifikuoti tikslus? Kokie efektyvumo kriterijai? Kaip suprantama vertybių sistema? Šiuos klausimus autorė išsamiai aptaria ir dalijasi savo gyvenimo patirtimi. Knygoje pateikiamos pagrindinių, esminių, žmogaus talentų ir sugebėjimų nustatymo metodikos. Ar galima sąžiningai uždirbti? Ar skolos - tai dvasinė negalia? Kas tu po 5 ar 10 metų? Kas yra laimė? Turbūt reikia pritarti autorei, kad ,,Žmogaus siela bijo pripažinti Dievo poreikį. Tai išdidumas, kuris neleidžia ir verčia dalyvauti žaidime ,,aš pats visko pasiekiau", o vėliau kentėti dėl vienišumo". Autorė įsitikinusi, kad vienišumas - tai meilės antipodas, panašiai kaip ir neapykanta. Knyga baigiama Senojo Testamento žodžiais: ,,Būk stiprus ir drąsus, nebijok ir nenusimink. Pradėk ir veik, su tavimi visada

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Darbas, pinigai, meilė

Darbas, pinigai, meilė

27 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: