Išpardavimas! Istorija neteisi Padidinti

Istorija neteisi

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

5,50 € su PVM

-4,00 €

9,50 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN9786094420535
AutoriusErich von Däniken
Leidimo metai2013
Įrišimasminkštas
Psl.216
Formatas (mm)165×235×15
Leidykla„Didakta“
anglų
VertėDonatas Masilionis

Apie prekę

Atidžiai išnagrinėjęs šimtus senovinių, iš pažiūros nesusijusių tekstų, autorius dabar pasiryžęs teigti, kad žmonijos istorija yra visiškai ne tokia, kaip skelbia pasaulio religijos. Ir jis turi įrodymų!


Knygoje „Istorija neteisi“ Denikenas atidžiau pažvelgia į paslaptingą Voiničiaus rankraštį, kurio niekaip nepavyko iššifruoti nuo pat jo radimo laikų, ir skelbia netikėtas įžvalgas apie tokią pat neįtikimą Enocho knygą. Autorius taip pat atskleidžia stulbinamą istoriją apie Ekvadore dingusį požeminį labirintą, kuriame, kaip teigiam, buvo saugomi tūkstančiai auksinių plokštelių. O ką kalbėti apie paslaptingas linijas Naskos dykumoje, kurios žiūrint iš aukštai primena lėktuvų nusileidimo takus? Archeologai tvirtina, kad tai senoviniai procesijų maršrutai...

Erichas fon Denikenas yra labiausiai pasaulyje skaitomas ir mėgdžiojamas negrožinės literatūros autorius. Pirmąją (ir garsiausią) knygą „Prisiminimai apie ateitį“ (Erinnerungen an die Zukunft) išleido 1968 metais. Tai buvo pasaulyje skaitomiausias šio autoriaus kūrinys. Po jo pasirodė dar 31 knyga, tarp jų ir naujausia – „Istorija neteisi“. Ericho fon Denikeno kūriniai išversti į 33 kalbas ir iš viso parduota daugiau kaip 63 milijonai egzempliorių. Pagal kelias knygas buvo sukurti filmai, autoriaus mintys paskatino parengti daugybę TV laidų ciklų, tarp jų ir nepaprastai populiarų History Channel ciklą „Senovės nežemiškieji ateiviai“. Autorius skaito paskaitas visame pasaulyje. Jis gyvena Šveicarijoje.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Istorija neteisi

Istorija neteisi

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: