Tai nutiko rudenį Padidinti

Tik internetu

Tai nutiko rudenį

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

11,30 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN978-609-406-816-4
AutoriusLisa Kleypas
Leidimo metai2014
Įrišimaskietas
Psl.412
Formatas (mm)155x215
LeidyklaSvajonių knygos
anglų kalbos vertė Ema Bernotaitė

Apie prekę

Londono aukštuomenėje pasirodo keturios jaunos merginos. Jų vienintelis tikslas – ištekėti. Gimsta drąsus vyro medžioklės planas. Dabar tereikia pasitelkti klastą ir moteriškus kerus.

Tai nutiko per pokylį...
Aikštinga gražuolė Lilijana Bouman greitai suprato, kad jos, nepriklausomo būdo amerikietės, manieros Anglijoje visiems – it rakštis. O labiausiai ji kliūva nepakenčiamam snobui ir geidžiamiausiam Londono aristokratui Markusui, lordui Vestklifui.

Tai nutiko sode...
Markusas pasielgė pasibaisėtinai – ir pavojingai – čiupdamas ją į glėbį. Lilijaną pribloškė stiprus geismas vyrui, kurio ji negali pakęsti. Laikas sustojo, atrodė, pasaulyje liko tik juodu... visa laimė, kad niekas neužklupo.


Tai nutiko rudenį...
Grafas Vestklifas – pareigos žmogus, savo jausmų valdovas, pastovumo garantas. Tačiau Lilijana sujaukė viską: kiekvienas prisilietimas prie jos – tikra kančia, kiekvienas bučinys verčia trokšti daugiau. Tai kaip Markusas gali ryžtis akivaizdžiai jam netinkamą merginą imti... į žmonas?

Lisa Kleypas (Liza Kleipas) – dvidešimt vieno istorinio ir šiuolaikinio meilės romano, išversto į keturiolika pasaulio kalbų, autorė. 1985 m. ji tapo grožio konkurso „Mis Masačusetsas“ nugalėtoja, dalyvavo konkurse „Mis Amerika“. Būdama dvidešimt vienų Lisa baigė Velslio koledže politikos mokslus ir išleido savo pirmąjį romaną. Jos knygos netrukus pateko į „New York Times“, „USA Today“ ir „Publishers Weekly“ skelbiamų perkamiausių knygų sąrašus.
2002 m. Lisa Kleypas apdovanota prestižiniu „Romance Writers of America“ asociacijos RITA prizu. Auksinė statulėlė, pavadinta pirmosios asociacijos prezidentės Ritos Klei Estrados (Rita Clay Estrada) vardu, simbolizuoja meilės romanų rašytojo meistriškumą.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Tai nutiko rudenį

Tai nutiko rudenį

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: