Sumažinta kaina! Tarp kitų Padidinti

Tarp kitų

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

6,37 € su PVM

-4,03 €

10,40 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN978-609-8114-04-1
AutoriusJo Walton
Leidimo metai2014
Įrišimasminkštas
Psl.336
Formatas (mm)145x215
Leidykla„manoknyga.lt“
VertėIeva Albertavičienė

Apie prekę

„Yra knygų, kuriomis norisi dalintis su draugais. Yra ir tokių, kurias, atsukus laiką atgal, norėtum padovanoti jaunesniam sau. Tačiau pasitaiko ir retų atvejų kaip Jo Walton „Tarp kitų“ – ji skirta kiekvienam iš mūsų.“ 

Tik pasirodžiusi, „Tarp kitų“ sukėlė didžiulį susidomėjimą mokslinės ir maginės fantastikos mėgėjų pasaulyje. Knyga pelnė Nebulos (2011 m.) Hugo (2012 m.) premijas, skiriamas geriausiems fantastikos kūriniams, buvo išrinkta geriausiu romanu 2012 m. Didžiosios Britanijos Fantastikos mėgėjų suvažiavime ir nominuota kaip geriausias 2012 m. kūrinys Pasaulio fantastikos mėgėjų suvažiavime. 

„Pasaulyje pilna šiurpių dalykų, bet jame galima atrasti nuostabių knygų.“ – Mori istorija nėra paprasta: netekusi dvynės sesers, ji išvyksta gyventi pas tėvą, kur kompaniją jai palaiko ištikimiausios bičiulės – knygos. Įtaigiu ir gyvu pasakojimu Mori dalinasi savo kasdienybės detalėmis, kur susipina realybės ir vaizduotės gijos, pradedama tikėti neįtikimu ir kiekvienoje akimirkoje ieškoma magijos krislelio. Mergaitės pasakojimas pavergia savo nuoširdumu ir moko, kad nepaisant visų fantastiškų istorijų, kurias perskaitome ar pamatome savo ekranuose, pati nuostabiausia – mūsų gyvenimas.

„Tarp kitų“ yra šiltas, unikalus ir įkvepiantis pasakojimas, skirtas ne tik knygų mylėtojams, bet ir visiems, kurie kada nors atrado ar ilgisi trupučio gyvenimo magijos.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Tarp kitų

Tarp kitų

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: