BALANSAS: skanus maistas ir sveikos gyvensenos idėjos aktyviems žmonėms Padidinti

BALANSAS: skanus maistas ir sveikos gyvensenos idėjos aktyviems žmonėms

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

17,20 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN978-6099-548-47-0
AutoriusVaida Kurpienė, Martynas Praškevičius, Aistė Šeibokaitė
Leidimo metai2016
Įrišimaskietas
Psl.264
Formatas (mm)170x225
Leidykla„Aukso žuvys"

Apie prekę

Šiai knygai sukurti susitiko trys asmenybės – sveikos mitybos ekspertė Vaida Kurpienė, virtuvės šefas Martynas Praškevičius ir sportininkė mėgėja Aistė Šeibokaitė. Visi trys siekė pasidalinti savo žiniomis ir patirtimi su žmonėmis, kurie sportuoja savo malonumui ir nori maitintis skaniai, sveikai ir subalansuotai.

Knygoje pagal sveikos mitybos principus sukurtus receptus papildo maistingumo verčių apskaičiavimai, visų knygos rengėjų bendrai rašyti patarimai, kaip teisingai pasigaminti, derinti skonius, kuo keisti neturimą ingredientą ar kodėl vertingas vienas arba kitas produktas.

Ką valgyti pusryčiams, pietums ir vakarienei, kai sportuoji? Ar galima užkandžiauti?
Kodėl norisi deserto? Kaip pasiruošti, kai laukia ypač aktyvi diena gryname ore ar varžybos? Kodėl taip svarbu išsimiegoti? Į šiuos klausimus knygoje atsako sveikos mitybos specialistė Vaida Kurpienė, studijos „Sulieknėk sveikai" vadovė.

„Savo receptais noriu išmokyti ir jus naujų patiekalų ruošimo būdų ar nedidelių technikų, kaip iš paprastų šviežių produktų pasigaminti gilaus ir išieškoto skonio turinčius sveikus patiekalus. Tai – mano, virtuvės šefo, misija," – sako Martynas Praškevičius, restorano „Stebuklai" šeimininkas.

Mitas, kad siekdami gerų rezultatų sportininkai mėgėjai kasdien turi valgyti tik sausą vištieną ir varškę! Knygos autoriai įrodo, kad sveikas, teisingai pagamintas ir laiku valgomas maistas ne tik suteikia energijos, bet taip pat gali būti ir skanus.

Knygos peržiūra

 

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

BALANSAS: skanus maistas ir sveikos gyvensenos idėjos aktyviems žmonėms

BALANSAS: skanus maistas ir sveikos gyvensenos idėjos aktyviems žmonėms

19 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: