Pilnavertė moters mityba. Prieš pastojant, nėštumo metu ir po gimdymo Padidinti

Tik internetu

Pilnavertė moters mityba. Prieš pastojant, nėštumo metu ir po gimdymo

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

10,10 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN978-609-95571-1-3
AutoriusPatrick Holford, Susannah Lawson
Leidimo metai2014
Įrišimasminkštas
Psl.224
Formatas (mm)135x215
LeidyklaDvi tylos
anglų kalbos vertė Dovilė Vaišvilaitė-Akdere

Apie prekę

Vaikelio gimimas – nuostabiausias dalykas pasaulyje. Tačiau norint džiaugtis gražiu kūdikiu, kuris augs sveikas, laimingas ir protingas, reikia ne vien sėkmės ir genų. Labai svarbu, ką darote, o ypač ką valdote prieš pastojant, nėštumo metu ir kūdikiui gimus. Mityba ir suvartojamos maistinės medžiagos gali padidinti vaisingumą, padėti pastoti tada, kai pageidaujate, net jeigu ketinate gimdyti pirmą kartą arba jums jau per keturiasdešimt.

Šioje knygoje autoriai papasakos, kaip nėščiosioms išlikti sveikoms ir energingoms, išvengti įprastai pasitaikančių problemų, tokių kaip anemija, rytinis pykinimas ir strijos. Knygos idėjos neabejotinai padės jums pasirūpinti, kad kūdikis gautų visko, ko reikia pilnaverčiam vystymuisi, pateikiant išsamias studijas apie maisto produktus ir papildus, kurie jau gimdoje gali padėti didinti vaisiaus protinio lavėjimo koeficientą (IQ) ir sumažinti riziką paveldėti alergiją, egzemą, astmą ar kitas ligas. Kadangi vaiko sveikatos vystymasis nesibaigia gimimu, atskiras knygos skyrius skirtas moters organizmo pusiausvyros atkūrimui po gimdymo, siekiant išvengti nutukimo, strijų, anemijos ir kitų nėštumo nulemtų sveikatos nesklandumų. Knygoje aptariama maitinimo krūtimi svarba, daug dėmesio skiriama aktualiai skiepų temai. Aibė praktinių patarimų leis užtikrinti subalansuotą kūdikio ar Jūsų mažo vaiko mitybą: kada ir nuo ko pradėti duoti kietą maistą, kaip formuoti valgymo įpročius, apsaugoti vaiką nuo neapgeidaujamų cheminių medžiagų ar išspręsti tokias dažnai iškylančias problemas, kaip sauskelnių sukeliami bėrimai, blogas miegas, mitybos įnoriai, dažnos infekcijos. Visoje knygoje rasite aibę receptų ir pasiūlymų, kaip sveikai ir gardžiai maitintis. Patys įsitikinsite, kad pilnavertis maistas – ne tik moksliškai pagrįstas, bet ir gardus!

Patrikas Holfordas – vienas populiariausių apie sveiką mitybą rašančių specialistų Didžiojoje Britanijoje, parašęs daugiau nei dvidešimt populiarių knygų, kurios išverstos į septyniolika kalbų. Remdamasis daugiau nei dvidešimt penkerių metų tyrimų ir klinikinės patirties rezultatais, P. Holfordas teigia, kad žmogaus sveikata prasideda dar prieš pastojant gimdoje. Autorius savo knygose pateikia moksliniais faktais pagrįstą inovatyvų požiūrį į kasdienę mitybą.

Ką apie knygą sako Lietuvos specialistai:

Knyga įkvepia iš naujo atrasti tai, kas natūralu. Patarimai pravers ne tik ruošiantis motinystei – išlikę sveiki įpročiai ir toliau lems jūsų sveikatą, išvaizdą bei energijos lygį.
Aistė Gustė–Jančiukienė, Kalanetikos mokytoja, pirmosios Lietuvoje treniruočių studijos „Stimulus“ įkūrėja

Ši knyga paprastai ir patraukliai bando nubrėžti pilnavertės mitybos gaires, padėsiančias jaustis kuo sveikiau ir susilaukti sveikesnio vaikelio.
Dr. Eglė Markūnienė, Gydytoja neonatologė, LSMU Neonatologijos klinikos docentė, dirbanti Kauno klinikų Naujagimių ligų skyriuje bei šeimos klinikoje „Sveika pradžia“

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Pilnavertė moters mityba. Prieš pastojant, nėštumo metu ir po gimdymo

Pilnavertė moters mityba. Prieš pastojant, nėštumo metu ir po gimdymo

19 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: