Tik internetu

Lietuviški receptai pagal Radą (LT, EN, RU ir DE kalbomis)

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

9,56 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN9786099555201
AutoriusRada Matulevičienė
Leidimo metai2013
Įrišimaskietas
Psl.36
Formatas (mm)210x205
Leidykla„Žibosa"

Apie prekę

Lietuviški receptai pagal Radą“ („Rada's recipes of Lithuanian cuisine“, „Рецепты литовской кухни от Рады“, „Litauische Rezepte nach Radas Art“)

Jūs manote, tai – knyga? Jūs apsirinkate...

Tai dovana.

Tai dovana, kuria galite pradžiuginti kiekvieną: draugą ar draugę, mamą, brolį ar net ketvirtos kartos pusseserę.  Tai dovana kiekvienam, turinčiam humoro jausmą ir sentimentų Lietuvai.

Tai suvenyras.

Tokį suvenyrą parsivežę Jūs galėsite kada panorėję grįžti į Lietuvą, prisiminti matytus vaizdus, paragauti lietuviškų patiekalų, pajusti Lietuvos dvasią, skonį ir kvapą.

Tai kvietimas.

Rada Matulevičienė kviečia Jus pačius pasigaminti jos mėgstamus patiekalus, sužinoti daugiau apie mylimą kraštą, apie savo šeimos tradicijas ir sėkmingo verslo paslaptis, bei aplankyti HBH pramogų centrus ir pramogauti su nuolaidomis.

Tai geros emocijos.

Tikiuosi, pajusite šilumą ir meilę, su kuria kūrėme šią dovaną. Aš labai norėčiau, kad vartydami puslapius nusišypsotumėte... Vilma Schmidt

Knygoje rasite 13 lietuviškų patiekalų receptų keturiomis kalbomis (lietuvių, anglų, rusų ir vokiečių), iliustruotų šmaikščiomis nuotraukomis.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Lietuviški receptai pagal Radą (LT, EN, RU ir DE kalbomis)

Lietuviški receptai pagal Radą (LT, EN, RU ir DE kalbomis)

19 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: