Knyga ištrintu skyriumi Padidinti

Knyga ištrintu skyriumi

Nauja prekė

Dėmesio: Paskutinė prekė atsargose!

6,10 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN978-9955-739-45-6
AutoriusMonika Budinaitė
Leidimo metai2014
Įrišimasminkštas
Psl.204
Formatas (mm)130x210
Leidykla„Charibdė"

Apie prekę

Antrasis Monikos Budinaitės romanas pasižymi savitu stiliumi, atviru diskursu, veikėjų charakteriai kuriami pasitelkiant gamtos ir miesto aplinkos vaizdus. Autorė gilinasi į šeimos santykių psichologiją, ji neteisia ir neišteisina, tiesiog stengiasi suprasti. Po žmonos mirties Matas, iš nepažįstamojo gavęs kompiuterį, jame randa ne vieną skaudžią apgaulę atskleidžiantį juodraštį. Taip vyras pradeda ilgą išgyvenimo kelią ir kovą su pačiu savimi.

Romane susipina dvi istorijos: Mato gyvenimas po Uršulės mirties, jo prisiminimai apie santuokoje praleistus metus, visai ne tokius kaip įsivaizdavo, ir žmonos užrašai, atskleidžiantys sutuoktinių santykius, slaptus, nedovanotinus nuotykius ir išdavystes. Įskaudintas ir pažemintas Matas juodraštyje randa ir tai, kas priverčia susimąstyti ir neteisti. Skaitydamas išpažintį supranta Uršulės kančią ir nusivylimą, pamato ne visada buvusį gerą ir teisingą save patį.

Kaltės kamuojamas jis nusprendžia Uršulei atleisti, o savo padarytas skriaudas išpirkti atskleisdamas tiesą. Vyras pasiryžta išleisti žmonos dienoraščio knygą, tačiau su sąlyga – vienas skyrius privalo būti ištrintas. Koks tai skyrius? Kodėl panoręs atskleisti tiesą jis pasilieka paslaptį? Ir kokia ji?

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Knyga ištrintu skyriumi

Knyga ištrintu skyriumi

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: