Kelias į nušvitimą Padidinti

Kelias į nušvitimą

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

7,10 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN9786099512587
AutoriusDalai Lama
Leidimo metai2012
Įrišimasminkštas
Psl.248
Formatas (mm)140x235
LeidyklaAukso pieva
VertėMilda Dyke

Apie prekę

Jo Šventenybės Dalai Lamos, vieno garbingiausių mūsų amžiaus dvasinių vadovų, knyga skirta visiems žmonėms, nesvarbu, kokia jų rasė, religija ir pažiūros. Kviesdamas susipažinti su pagrindiniais budizmo principais, jis paprastai ir nuosekliai aptaria kelią į nušvitimą, dalijasi išmintimi ir patirtimi. Vertingi patarimai padės dvasiškai augti, o aiškūs atskaitos taškai leis suvokti pažangą.

Dalai Lama pataria, kaip išsivaduoti iš uždaro įvykių rato, numatyti ir lemti būsimus gimimus, būti laimingam. Jis teigia, kad ilgas gyvenimas, gera sveikata, gausūs ištekliai, jėga ? visa tai ateina iš moralaus elgesio praeituose gyvenimuose. Net jei nebūtų pomirtinio gyvenimo, jei niekad daugiau negimtume ir mums nerūpėtų karmos pasekmės, vis tiek moralumo, dvasinės meditacijos, susikaupimo, atjautos ir linkėjimo gera kitiems praktika pajėgi padaryti ir dabartinį mūsų gyvenimą daug laimingesnį. 

„Jis pritraukia minias žmonių taip, kaip bet kuris kitas pasaulio lyderis tik pasvajotų. Jis žvelgia į gyvenimą visai kitaip nei mes.“ 
The Times

„Jo Šventenybė Dalai Lama yra įtakingiausias žmogus pasaulyje.“ 
Time magazine

Iš anglų k. vertė Milda Dyke

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Kelias į nušvitimą

Kelias į nušvitimą

27 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: