Prancūzų kalba per 30 dienų +2 CD Padidinti

Prancūzų kalba per 30 dienų

Nauja prekė

Garsinės pamokų užduotys įrašytos AUDIO medžiagoje.

Smulkiau

17,40 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN978-9986-09-5170
AutoriusFabienne Schreitmuller
Leidimo metai2021
Įrišimasminkštas
Psl.344
Formatas (mm)145x213
Leidykla„Margi raštai"

Apie prekę

Jei neturite prancūzų kalbos pagrindų ir norite greitai ir veiksmingai išmokti pagrindines prancūzų kalbos gramatikos konstrukcijas bei įgauti minimalių žodyno žinių arba praeityje jau mokėtės prancūzų kalbos ir norite atnaujinti turėtas kalbos žinias, tada ši naujoji mūsų kalbų serijos knyga skirta Jums.

Savarankišką kalbos mokymąsi palengvins knygoje pateikiami paaiškinimai, patarimai, kaip mokytis, ir daugybė pratimų. Sėkmingai baigę šį kalbos kursą, Jūs galėsite susikalbėti prancūzų kalba nesudėtingose kasdienėse situacijose ir bendrauti dažniausiai pasitaikančiomis temomis.

Šį kalbos kursą sudaro 30 nuosekliai viena su kita susijusių pamokų. Jos suskirstytos į keturias pagrindines temas: "Pagrindai", "Kasdienybė", "Kelionė" ir "Profesija".

Kalbos kursas pradedamas įvadine pamoka, kuri padės išmokti prancūzų kalbos rašto ir pateiks suprantamų bei įdomių patarimų apie tarimą ir rašybą.  Kiekvienos temos pabaigoje rasite kartojimo pamoką ir trumpą testą. Paskutinėje dalyje bus ir baigiamasisi testas. Knygos pabaigoje taip pat pateikiamas priedas, kuriame rasite svarbiausias gramatikos taisykles, reikalingas veiksmažodžių lenteles, visų pratimų ir testų atsakymus.

 

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Prancūzų kalba per 30 dienų

Prancūzų kalba per 30 dienų

Garsinės pamokų užduotys įrašytos AUDIO medžiagoje.

26 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: