Prieš visus. SSRS krizė ir šalies vadovybės kova dėl valdžios pirmąjį pokario dešimtmetį. Padidinti

Prieš visus. SSRS krizė ir šalies vadovybės kova dėl valdžios pirmąjį pokario dešimtmetį.

Nauja prekė

12,70 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN978-5-417-01089-7
AutoriusViktoras Suvorovas
Leidimo metai2015
Įrišimaskietas
Psl.360
Formatas (mm)130x201
Leidykla„Mintis"
rusų kalbos vertė Daina Kasnikovskienė

Apie prekę

„Prieš visus“ – nauja sensacinga mūsų istorijos versija, griaunanti įprastinę sampratą ir mitus apie svarbiausių XX amžiaus vidurio įvykių priežastis.

Nauja garsaus istoriko, rašytojo ir karo analitiko Viktoro Suvorovo knyga - pirmoji trilogijos "Didžiojo dešimtmečio kronika" dalis, parašyta tęsiant geriausias bestselerio "Kuzkina mat" tradicijas, grandiozinė istorinė 5-ojo dešimtmečio pabaigos - 6-ojo dešimtmečio pirmosios pusės įvykių, kai sunki pokario krizė privertė Sovietų Sąjungos vadovybę ieškoti naujų šalies vystymosi kelių, rekonstrukcija. Dėliodamas žinomus ir mažai žinomus faktus ir tų metų įvykius į vieną mozaiką, autorius pasakoja apie kovą dėl valdžios SSRS vadovybėje pirmąjį pokario dešimtmetį, apie sprendimus, kuriuos priėmė Sovietų Sąjungos lyderiai, ir apie šių sprendimų pasekmes.

Tai knyga, pasakojanti, kaip nuolatinės Stalino nesėkmės vidaus ir užsienio politikoje pokario metais atvedė šalį į sunkiausią krizę, kaip kovojo klanai sovietinės vadovybės viduje ir kokie buvo jų slaptieji planai, apie politines intrigas ir apie tai, kaip iš tiesų veikė šalies ir jos palydovų valdymo sistema. To meto įvykiai tapo Sovietų Sąjungos vystymosi posūkio tašku ir nulėmė vėlesnį SSRS subyrėjimą bei kapitalistinių ekonomikų ir laisvosios rinkos triumfą.

 

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Prieš visus. SSRS krizė ir šalies vadovybės kova dėl valdžios pirmąjį pokario dešimtmetį.

Prieš visus. SSRS krizė ir šalies vadovybės kova dėl valdžios pirmąjį pokario dešimtmetį.

26 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: