Broliai Ąžuolaičiai

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

8,10 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN978-609-473-054-2
AutoriusSelemonas Paltanavičius
Leidimo metai2017
Įrišimaskietas
Psl.144
Formatas (mm)175x245x15
Leidykla„Terra Publica"
DailininkasJurgita Rancevienė

Apie prekę

Kiekvienas pasaulio ąžuolas turi savo brolį ąžuolaitį – mažą žmogutį, kuris gyvena ąžuolo menėje ir nepaliaujamai rūpinasi savuoju medžiu. Tačiau vieną dieną ramų ąžuolaičių gyvenimą sudrumsčia netikėta žinia – visi ąžuolai iškirsti! Nejaugi tikrai pasaulyje neliko nė vieno gyvo ąžuolo?  Mažieji ąžuolų sargai tuo netiki ir nusprendžia keliauti ieškoti ąžuolų ir jų subrandintų gilių. Ar broliams ąžuolaičiams pavyks? Ar jie ras bent vieną gyvą ąžuolą? Leiskis į nepaprastą ir įdomybių.

Knygos autorius – žinomas gamtininkas, nominuotas ir be galo vaikų mėgstamas rašytojas Selemonas Paltanavičius. Visos jo sukurtos istorijos ir parengtos pažintinės knygos stebina, žavi ir yra teigiamai vertinamos tiek skaitytojų, tiek specialistų. Iš viso jis yra išleidęs daugiau nei 50 knygų. Dvi iš jų išrinktos kaip geriausios Metų knygos vaikams (2006 ir 2016 metais). 2015 m. S. Paltanavičius apdovanotas ordino „Už nuopelnus Lietuvai“ medaliu, o 2016 m. jam įteikta Švietimo ir mokslo ministerijos Vaikų literatūros premija.

Knygos iliustratorė – dailininkė Jurgita Rancevienė. Daugiau nei du dešimtmečius ji dirba prie vaikams skirtų spaudos leidinių kaip iliustracijų, tekstų, fotografijų autorė bei meninė redaktorė. Pieštuką į rankas Jurgita paėmė vaikystėje ir jo nepaleidžia iki šiol.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Broliai Ąžuolaičiai

Broliai Ąžuolaičiai

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: