Išpardavimas! Tamsos piemuo Padidinti

Tamsos piemuo

Nauja prekė

Šiuo metu prekės neturime

5,00 € su PVM

-6,00 €

11,00 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN9786094421129
AutoriusViktorija Ašmankevičiūtė
Leidimo metai2017
Įrišimaskietas
Psl.352
Leidykla„Didakta“

Apie prekę

Prieš jūsų akis atsiveria nuostabus, kupinas fantazijos ir realybės literatūrinis pasaulis. Skaitydami užklupsite pasakų pėdsakus, žingsniuosite viduramžių miestelių siauromis gatvėmis, o už posūkio susitiksite su dailiu jaunuoliu velniu, atslinkusiu pasiimti miruolių ar bemirštančiųjų sielų... Iš esmės šis pasakojimas – moderni velniava: gyvensite Pragare, labai panašiame į viduramžių karalių rūmus, pereisite į paralelinį pasaulį, patirsite žmogiškų jausmų, nors ir būsite supami mistikos ir neįtikėtinų vaizdinių.


„Tamsos piemuo“ – kvapą gniaužianti jaunuolio akselio mirties ir atgimimo istorija. Klaidžiodamas painiais Mirties karalystės klystkeliais, jis susipažįsta su daugybe pomirtinio gyvenimo subtilybių, atranda naujų gebėjimų bei draugų, su kuriais slogi tamsa tampa šiek tiek lengvesnė. Akselis stengiasi išlaikyti žmogiškąją savastį, bet susidūręs su skriauda bei draugės netektimi pasiryžta pats bet kokia kaina tapti Pragaro valdovu...

Viktorija Ašmankevičiūtė – šių dienų jauniausios rašytojų kartos atstovė savo kūrybinę karjerą pradedu ir debiutuoju su kūriniu apie gyvenimą po mirties – „Tamsos piemuo“. Į painius Pragaro labirintus panirti ir gyvenimo bei mirties klausimus gvildenti paskatino susidomėjimas mistiniu ir mitiniu pasauliu dar vaikystėje. Meilę literatūrai įskiepijo mama, kuri kiekvieną vakarą palydėdavo į sapnų karalystę kartu su kokia nors pasaka. Nuo mažens lyg užburta klausėsi pasakų ir svajojo jose pabuvoti, o ūgtelėjusi nusprendė pati ją sukurti – taip gimė „Tamsos piemuo“. Šią knygą rašė kelis metus, kad šiandien galėtų drąsiai ištarti – leiskite man Jus vesti į nepamirštamą nuotykių kupiną kelionę iš gyvųjų pasaulio į Pragarą pirmoje triologijos dalyje, kur daugelis paslapčių yra už šydo, kurį praskleisite kartu su knygos puslapiais!

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Tamsos piemuo

Tamsos piemuo

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: