Išpardavimas! Neįtikėtina... Padidinti

Neįtikėtina...

Nauja prekė

8,10 € su PVM

-3,70 €

11,80 € su PVM

Charakteristikos

ISBN / EAN9786094420719
AutoriusVaidotas Januškis
Leidimo metai2015
Įrišimaskietas
Psl.288
Formatas (mm)165×235×20
Leidykla„Didakta“

Apie prekę

Ne vienam skaitytojui čia pateikiama medžiaga pasirodys neįtikėtina. Tikėti ar netikėti – kiekvieno reikalas. Asmeniškai autorius čia nieko neprigalvojo, o tik apibendrino ir kruopščiai atrinko kelis dešimtmečius iš įvairių šaltinių kauptą medžiagą. Atrenkant stengtasi remtis žinomesniais mokslininkais ar patikimesnėmis organizacijomis. Kaip tik dėl to knygoje tiek daug pavardžių ir organizacijų pavadinimų, — norima skaitytojui pristatyti informacijos šaltinius.
Mes retai susimąstome apie nepažintus ar neįtikėtinus mus supančius reiškinius ar dalykus. Nors žmonija, atrodo, pasiekė nepaprastai daug, vis dar lieka daugybė nesuvokiamų ar nežinomų dalykų.
Šioje knygoje aptariami mums įprastos ir tolimesnės aplinkos iki šiol mažai ištirti ir dažnai dar neįtikėtini dalykai. Čia negvildenamos Mėnulio, NSO ir kai kurios kitos įdomios temos, apie kurias jau yra nemažai naujos neįtikėtinos informacijos, bet didelė jos dalis didžiųjų valstybių dar įslaptinta.

Vaidotas Januškis 1960 metais baigė Vilniaus universiteto Gamtos fakultetą. Ilgą laiką dirbdamas Hidrometeorologijos tarnyboje, tyrė Lietuvos upes, ežerus, Kuršių marias, prognozavo gamtos reiškinius. Dirbdamas Melioracijos ir vandens ūkio ministerijos sistemoje, tyrė Lietuvos vandenų užteršimo ir apsivalymo procesus.
Knygos autorius kelis dešimtmečius darbavosi Vilniaus universitete ir Vilniaus pedagoginiame universitete, tapo docentu, gamtos mokslų daktaru. Jis yra kelių dešimčių knygų – monografijų, vadovėlių ir mokymo priemonių studentams bei moksleiviams, mokslo populiarinimo leidinių – autorius ir bendraautoris. Lietuvos televizijoje kurį laiką rengė ir vedė gamtos pažinimo laidas.
Vaidotas Januškis su ekspedicijomis keliavo nuo Baltijos iki Kamčiatkos, nuo Arkties iki Pamyro, klajojo po Europą, Aziją, JAV ir Kanadą, Vidurio Ameriką, kelis kartus plaukiojo po Ramųjį vandenyną ir daugelį jūrų.

Atsiliepimai

Parašyti atsiliepimą

Neįtikėtina...

Neįtikėtina...

30 kitos prekės toje pačioje kategorijoje: